Tervetuloa blogiini!

tiistai 8. tammikuuta 2019
Tämän blogin perustaminen on ollut haaveenani jo pitkään, se on vain odottanut oikeaa hetkeä. Se millaiseksi blogini tulee lopulta rakentumaan, on vielä arvoitus ja sisältö muotoutuu varmasti ajan myötä. Lähtökohtaisesti tavoitteeni on käsitellä sisustamisen lisäksi ripauksia elämästäni yleensä - matkustelua, tyyliä, terveellisiä elämäntapoja jne.

Tällä hetkellä minä, avomieheni ja kissamme asutaan vuokrakaksiossa. Etsimme kuumeisesti ensimmäistä omaa asuntoa, joka vastaisi meidän unelmiamme tietysti budjettimme puitteissa. Me emme etsi remonttikohdetta, vaan toivomme että ainakin isoimmat linjat, kuten pintamateriaalit, kylpyhuone ja keittiö kohtaisivat toiveidemme kanssa, unohtamatta tietenkään toimivaa ja mieluista pohjaa. Ensisijaisesti mietimme uudiskohdetta, mutta olemme kuitenkin avoimia myös vanhemmille rivitaloasunnoille. Ennen sen oikean kodin löytymistä blogi tuleekin varmasti painottumaan sisustamisen osalta enemmän haaveiluun ja ideointiin. Toivottavasti ihana koti löytyy nopeasti, niin päästäisiin jakamaan enemmän ideoiden touteutusta ja oman kotimme sisustamista!

Minun sisustustyylini on modernin skandinaavinen, mustaa, valkoista ja harmaan sävyjä. Väriläiskät toimivat meillä kausiluontoisesti tekstiileissä ja pienemmissä sisustuselementeissä. Pidän myös luonnollisesta vaaleasta puusta ja bambusta materiaalina. Tavoitteenani on ostaa uutta harkiten ja niin, että hankinnat kestävät aikaa, omaa mieltymystä ja tulevat saamaan meiltä kodin pitkäksi aikaa. Erityisesti pienessä kodissa tuotteiden monipuolisuus, funktionaalisuus ja kierrätettävyys huoneesta toiseen on tärkeää.

Minä, blogin kirjoittaja, olen valmistunut muotoilijaksi ja sisustussuunnittelijaksi. Tällä hetkellä työni painottuu erityisesti graafiseen suunnitteluun. Rakastan tämänhetkistä työtäni, joka on unelmieni täyttymys. Jatkossa tulette varmasti tuntemaan minut ja tyylini paremmin. Toivottavasti pysyt mukana! :)
Post Comment
Lähetä kommentti